Tehnofan d.o.o. – Filtri za vodo

O podjetju

Podjetje Tehnofan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in se od svoje ustanovitve ukvarja s problemi pitne in filtracijo vode v gospodinjstvih, podjetjih in industriji. Naš cilj je uporabnikom zagotoviti “Najčistejši izvir pitne vode pri Vas doma”. Strokovno znanje podkrepljeno z diplomo Strojne fakultete v Ljubljani za “Pripravo pitne vode za manjše sisteme”, lasten laboratorij, le najkvalitetnejši materiali in naprave, profesionalna izvedba in skrb za uporabnika pri vzdrževanju naprav in vsakega vodnega filtra so naša odlika.


Naša usmeritev je odpravljanje problemov z vodo na naraven, ljudem neškodljiv način, imamo pa tudi vse znanje in možnosti za rešitve problemov kot so: trda voda – vodni kamen, kemično in mikrobiološko onesnaženje vode, kapnica, legionela v vodi, nitrati, železo, atrazin, pesticidi itd. v vodi, skratka skrb za vsak vodni filter oz. filter za vodo.

Štefan Žuna – Ustanovitelj

Štefan Žuna, ustanovitelj podjetja Tehnofan d.o.o., je šolanje zaključil na Fakulteti za strojništvo in diplomiral s področja FILTRACIJE VODE. Od takrat se intenzivno ukvarja s težavami in rešitvami na področju pitnih in tehnoloških vod. Skupaj z ekipo se redno izobražujejo doma in v tujini, obenem pa pogosto predava na strokovnih srečanjih o vodi. Vedno teži h konkretnim in učinkovitim rešitvam.

info@tehnofan.si | 041 687 090 |01 427 44 76